Web Analytics Made Easy - Statcounter

این فراخوان سایبری فردا جمعه را به عنوان روز اردوکشی خیابانی در بغداد تعیین کرده است.  

آمریکا و همپیمانان منطقه ای و داخلی اش در عراق دو باره برای پیشبرد سیاست های خود، به برگه سوخته تحریک افکار عمومی عراق از طریق شبکه های اجتماعی روی آورده اند به امید اینکه بتوانند با اردوکشی خیابانی، بغداد را تحت فشار گذاشته و آن را به ماندن نظامیان آمریکا در خاک این کشور متقاعد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که در طول ماه های گذشته ارتش سایبری آمریکا و همپیمانانش زیر پوشش فساد مسوولان عراقی توانسته بود جمع زیادی از مردم را به اعتراضات خیابانی وادارد اما بعد از تصویب قانون اخراج نیروهای آمریکایی در پارلمان عراق، این نقاب نفاق و تزویر کاملا کنار زده شده است.

در روزهای اخیر فراخوان های مختلفی در خصوص برپایی اعتراضات ضد این قانون در شبکه های اجتماعی منتشر شده که نوع شعارهایی که در فراخوان ها مطرح شده، دست داشتن آمریکا و همپیمانانش را در اداره این شبکه های اجتماعی عریان کرده است.

در این فراخوان های سایبری شعارهایی مانند «دیگر مرجعیت عالی دینی را نمی خواهیم»، «سیاسیون مزدور باید بروند»، «پارلمان منحل شود» و بالاخره شاه بیت این شعارها «ابقای توافقنامه حضور نظامیان آمریکا در عراق» مطرح شده است.

برخی از شهروندان عراقی که خبرنگار ایرنا با آنها سخن گفته است ، تاکید کرده اند که همه توطئه ها آشکار شده و هیچ عراقی دیگر فریب این خیمه شب بازی های واشنگتن را نمی خورد.

شهروندان بغداد تاکید کردند که شهروندان پایتخت به این فراخوان ها پاسخ نخواهند داد و این فراخوان با شکست مواجه می شود همان طور که پیش از این فراخوان های مشابه در شبکه های اجتماعی شکست خورد.

در هفته های اخیر اعتراضات خیابانی، بسیاری از فراخوان های شبکه اجتماعی به دلیل برملا شدن محرک های خارجی پس پرده آنها با شکست مواجه شده است.

اعلام نافرمانی مدنی در بغداد که در نهایت به دلیل عدم پاسخگویی عمومی، باندهای تندرو «جوکر» برای نرفتن مردم سر کار به استفاده از زور متوسل شدند، از جمله این فراخوان های شکسته خورده ذکر شده است.

مهمترین نشانه های شکست این فراخوان شبکه های اجتماعی، تجمع اعتراضی ۱۹ آذرماه بود که ادعا شد معترضان از تمامی استان های مرکز و جنوب به بغداد خواهند رفت تا کل روند سیاسی را براندازند.

این فراخوان تیرخلاص بر سایبر گردانان اعتراض های اجتماعی در عراق بود که مردم عراق به آن پاسخ منفی دادند.

بعد از این شکست و از دست رفتن اعتماد مردم عراق به سایبر گردانان، اعتراضات خیابانی در میدان تحریر و دیگر شهرهای جنوب و مرکز عراق، از رونق افتاد

گزارش منابع مطلع عراقی حاکی است که آمریکا و متحدان منطقه ای و داخلی اش در عراق برای موفقیت طرح تازه اردوکشی خیابانی، به تحریک باندهای تندرو جوکر روی آورده تا این باندها با ایجاد خشونت و فتنه انگیزی فضا را برای کشاندن مردم به خیابان فراهم کنند.

باندهای جوکر، گروه های تندرو و خشنی هستند که از متن اعتراض های خیابانی به بهانه حفاظت از این اعتراضات متولد شدند و از ویژگی های آنها آتش افروزی، قتل و تخریب وسیع دارایی های عمومی و خصوصی در عراق است.

این باندهای خشونت به ارتباط با سفارتخانه آمریکا در بغداد معروف هستند و دستگاه های امنیتی عراق تاکنون تعدادی از سرکرده های آنها را دستگیر کرده اند.

آتش زدن مقر الحشد الشعبی و گروه های مقاومت مانند سازمان بدر و عصائب اهل الحق و برخی جریان های سیاسی مانند حزب الدعوه اسلامی در ناصریه مرکز استان ذیقار یکی از برجسته ترین نشانه های فعالیت مجدد باندهای خشن جوکر برای فتنه انگیزی در عراق عنوان شده است.

موازی با اینها، شایعه پراکنی و دروغ بافی ارتش سایبری برای تخریب الحشد الشعبی و گروه های سیاسی مشارکت کننده در تصویب قانون اخراج نیروهای آمریکایی در پارلمان عراق در روز یکشنبه گذشته (۱۵ دیماه)، آغاز شده است.

یکی از مهمترین چهره های مورد هدف در این حمله سایبری و رسانه ای، شیخ قیس الخزعلی دبیرکل عصائب اهل الحق است.

تازه ترین این تخریب ها ادعاهایی در خصوص بازداشت الخزعلی در سال های اشغال عراق توسط نیروهای آمریکایی و اعترافات او علیه ابومهدی المهندس و گروه های مقاومت اسلامی است.

از طرفی حملات هکری به سایت های نمایندگان پارلمانی و رهبران سیاسی مشارکت کننده در تصویب قانون اخراج نیروهای آمریکایی یا شخصیت هایی که مخالف حضور نظامی آمریکا هستند نیز از دیگر شیوه های پلید آمریکا و متحدانش در این راستا است.

بستن صفحه شخصی «قیس الخزعلی» در توئیتر و هک کردن صفحه «سید مقتدا صدر» و بستن صفحات شخصیت هایی مانند «وفیق السامرایی» کارشناس برجسته امنیتی و مشاور اسبق «جلال طالبانی» رییس جمهوری فقید عراق بخشی از این حملات سایبری برای دوختن زبان های مخالف آمریکا است.

ایجاد جو رعب و وحشت از طریق نشر شایعاتی در خصوص آینده ای سیاه در انتظار عراق در صورت خروج نظامیان آمریکا است یا اینکه واشنگتن دوباره عراق را در محاصره اقتصادی قرار می دهد، از دیگر تلاش های بیهوده صورت گرفته برای ترغیب مردم به حضور در اعتراضات فردا جمعه است.

در مقابل با وجود این هجمه گسترده تبلیغاتی، رسانه ای و تهدید آمیز، مقامات و رهبران سیاسی عراق به نظر می رسد حاضر به عقب نشینی نیستند و این بار جسورتر از گذشته در برابر فشارهای آمریکا ایستاده اند.

مقامات عالی رتبه عراقی با به چالش کشیدن آمریکا در بعد اقتصادی در همین چند روز اخیر بر پیشبرد توافقنامه اقتصادی با چین تاکید کرده و رهبران مقاومت نیز تهدید کرده اند که اگر نظامیان آمریکا از خاک کشورشان بیرون نروند، آینده ای خونین در انتظار آنها است.

آمریکا بسیار کوشیده است که از اجرای توافقنامه ۵۰۰ میلیارد دلاری اقتصادی بین عراق و چین جلوگیری کند و کارشناسان، براندازی دولت «عادل عبدالمهدی» را توسط واشنگتن، ناشی از امضای این توافقنامه می دانند.

با وجود فشارها و تهدیدهای آمریکا مقامات بلندپایه عراقی در دیدارهایی با سفیر چین در بغداد، شدیدتر از گذشته بر اجرای این توافقنامه تاکید کرده اند بلکه برخی سیاسیون عراقی گفته اند راه پیشرفت عراق اجرای این توافقنامه است.

در حالی که امریکا همچنان در سطح رسانه ها و شبکه های اجتماعی وابسته و عوامل داخلی و منطقه ای خود می کوشد سیاست هایش را در عراق پیش ببرد، کارشناسان پیش بینی کرده اند که شکست اردوکشی خیابانی در فردا جمعه، تیرخلاص دیگری بر  سیاست های آمریکا در عراق خواهد بود.

برچسب‌ها عادل عبدالمهدي سید مقتدا صدر شیخ قیس الخزعلی امريكا چین ابو مهدي المهندس پروندهٔ خبری اعتراض در عراق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عادل عبدالمهدي سید مقتدا صدر امريكا چین ابو مهدي المهندس عادل عبدالمهدي سید مقتدا صدر امريكا چین ابو مهدي المهندس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۵۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی

مهدی بخشی امروز در نشست رؤسای حوزه‌های قضائی و دادستان‌های سراسر استان کرمان با موضوع بررسی برنامه‌های عملیاتی سال ١۴٠٣ دادگستری استان کرمان گفت: سند تحول قضایی با توجه به قانون اساسی و قوانین و مقررات هم سو با نظام، اهداف انقلاب، بیانات امام راحل و یکی از موضوعات مورد توجه و تأکید مقام معظم رهبری طی چند سال گذشته بوده است. 

 وی شرط اول قضاوت را انقلابی بودن، انقلابی ماندن، دفاع از ارزش‌های امام (ره) و شهدا و تبعیت از ولی عادل دانست و بیان کرد: کسی که در مسند مسئولیت است، همواره باید با داشتن منش انقلابی، اخلاص و سختکوشی برای تحقق سند تحول قوه قضائیه تلاش کند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان خدمت کردن به مردم را یک توفیق و موهبت بزرگ دانست و بیان داشت: در ابتدای امسال، ٧٩ برنامه برای سند تحول قوه قضاییه ابلاغ شده و در دادستانی مرکز استان نیز برنامه یک ساله ۱۴۰۳ را مبتنی بر سند تحول تنظیم کرده‌ایم.

وی به تهیه کاربرگ‌هایی برای نظارت بیشتر بر دادسرا‌های سراسر استان اشاره و بیان کرد: از طریق این کاربرگ‌ها، ارزیابی جامعی برای سنجش عملکرد در شاخص‌های متعددی از برای انطباق با مفاد سند تحول صورت می‌گیرد و نقاط قوت و ضعف در دادسرا‌های استان به صورت دقیق شناسایی شود.

مدعی العموم کرمان همچنین خواستار توجه جدی دادستان‌های سراسر استان به عملکرد حوزه‌های تحت امر خود و همچنین رسیدگی سریع توأم با دقت به پرونده‌ها شد و بیان داشت: تعیین تکلیف هر چه سریع‌تر پرونده‌های موجود در نیروی انتظامی و ضرورت افزایش نظارت بر عملکرد ضابطین و ارائه آموزش‌های لازم به آنها نیز در اولویت دادستان‌های سراسر استان قرار گیرد. 

وی هتک حرمت و هر گونه افترا و تهمت ناروا به افراد را مذموم شمرد و به کلیه مقامات قضائی استان توصیه کرد: مبارزه جدی با فساد را در اولویت کار‌ها و امور خود قرار دهند و در عین حال توجه و اهتمام ویژه به حفظ حرمت و آبروی مسئولانی که هنوز جرم آن ها ثابت نشده نیز داشته باشند. 

دادستان کرمان یکی دیگر از مظاهر صیانت از حقوق عامه را برخورد و مقابله با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب و اقداماتی که در فضای مجازی باور‌های مردم را نشانه گرفته‌اند و موجبات تشویش اذهان مردم را فراهم می‌آورند، دانست و تاکید کرد: دادستانی کرمان با تشکیل کمیته امنیت روانی با تمام توان به مقابله با هر آنچه امنیت روانی و فیزیکی مردم را تهدید می‌کند، خواهد پرداخت و از موارد نقض و مخدوش کردن حقوق عامه جلوگیری خواهد کرد. 

وی در ادامه به ماندگاری طولانی‌مدت وسایل نقلیه و اموال توقیفی در حوزه پرونده‌های مواد مخدر در استان اشاره و بیان داشت: با اقدام جهادی و شبانه روزی برای دستور رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور، پارکینگ خودرو‌های توقیفی مواد مخدر وضعیت مطلوبی دارد؛ اما باید این روند را ادامه دهیم تا برای بار دیگر پارکینگ‌ها پر نگردند و هر چه سریع‌تر برای تعیین تکلیف این خودرو‌ها اقدام شود. 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان تأکید کرد: دادستان‌ها ضمن حضور در انبار‌ها و پارکینگ‌های خودرو‌های توقیفی غیر مواد مخدر، علل ماندگاری خودرو‌ها به ویژه موتورسیکلت‌ها را مورد بررسی قرار دهند و با صدور دستورات قضایی لازم، موانع موجود را برای تعیین تکلیف آنها رفع کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • دانلود آهنگ مست عشق علیرضا قربانی + متن
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • حمله به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • ببینید | لحظه در هوا ماندن کامیون حین تخلیه بار!
  • حملات داعش در عراق شروع شد
  • ادعای تازه سنتکام درباره ساقط کردن سه پهپاد یمنی
  • محبت یک کشش روانی است یا امر اختیاری؟
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی