Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مقتدا صدر» امروز (پنجشنبه) در توئیتی در واکنش به فراخوان های اخیر از جمله فراخوان «تظاهرات موسوم به جنس نرم» تاکید کرد: بر همه ما واجب است که اجازه ندهیم عراق نه به قندهار افراط گرایی دینی و نه شیکاگوی بی بندو بار، انحطاط اخلاقی، ناهنجاری جنسی، فسق، فجور و همجنس گرایی تبدیل شود.

 وی با این گونه فراخوان ها به نام تظاهرات و آزادی خواهی به شدت مخالفت و تاکید کرد: در برابر این گونه اهانت ها به دین، عقاید و میهن ساکت نمی نشینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رهبر جریان صدر فراخوان های بی بندباری و شهوت رانی به اسم آزادیخواهی را دستاورد اشغالگران آمریکایی در عراق دانست و تاکید کرد: به این ها (اشغالگران) اجازه نمی دهیم که اثرات دین و عقیده را از کشور عراق بزدایند همان طور که پیش از این به اشغالگران اجازه ندادیم که عراق را از هستی محو کنند.

مقتدا صدر از خود و تمامی کسانی که در این خط مشی با او هستند به عنوان «جندالله» (سربازان الهی) و «جند المعصومین» سربازان ائمه اطهار (ع) یاد کرده است.

وی تصریح کرده که نباید آزادی و روشنگری منجر به اشاعه فحشا و منکرات در جامعه خصوصا جامعه ای مانند عراق که کشور مقدسات الهی و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است، شود.

به گفته صدر، تا دیروز به نام دین صداهای افراط گرایی و کشتار و سربریدن و خودروهای بمب گذاری شده (در عراق) بلند بود و امروز صداهای بی بند و باری، عریان گرایی، اختلاط زن و مرد، مستی، فسق و فجور و بلکه تکفیر و تعدی به ذات مقدس خداوند و اهانت به انبیاء و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) بلند شده است.

 برخی از شبکه های اجتماعی در طول هفته جاری برای تظاهرات موسوم به «جنس نرم» فراخوان داده اند تا به این وسیله دختران عراقی را به میادین اعتراضات کشانده و از عنصر زنان برای تحریک مجدد تظاهرات خیابانی در عراق و کشاندن جوانان به اعتراضات بهره ببرند.

در تمامی این فراخوان ها همواره از تصاویر دختران خوش سیما که اغلب بی حجاب هستند بهره برده شده است.

از جمعیت اعتراضات خیابانی بعد از انتخاب محمد توفیق علاوی به عنوان نخست وزیر به شدت کاسته شده است، امری که به مذاق عوامل تحریک کننده اعتراضات خیابانی خوش نیامده و آنها به هر وسیله ای برای داغ کردن دوباره تنور اعتراضات متوسل شده اند، حتی اگر این وسیله استفاده از ابزارهای بی بند و باری باشد.

برچسب‌ها عراق پروندهٔ خبری اعتراض در عراق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عراق عراق فراخوان ها مقتدا صدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۶۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی

امام جمعه رفسنجان درباره دلیل استعفای خود از امامت جمعه این شهر توضیحاتی ارائه داد.

 به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام اصغر عسکری گفت: بنده ۱۵ آذر سال ۹۸ به عنوان امام جمعه رفسنجان معرفی شدم و بنا را بر این گذاشتم که سه سال بیشتر نمانم؛ لذا چند ماه قبل از پایان دوره سه‌ساله در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ استعفا دادم.
وی افزود: از طریق روال اداری استعفای خود را به کرمان دادم و کرمان حاضر به ارسال استعفای من به تهران نشد؛ لذا در سمیناری که در تهران برگزار شده بود استعفایم را تقدیم آقای حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور کردم.
او اظهار داشت: همان‌جا جلسه‌ای با هم داشتیم و امر کردند که تا آخر ۱۴۰۱ بمانید.
وی افزود: در پایان سال ۱۴۰۱ گفتند ۱۴۰۲ انتخابات مجلس است بمانید تا انتخابات برگزار شود و باز هم اطاعت کردیم؛ لذا در ابتدای امسال استعفای من مورد پذیرش قرار گرفت.
امام جمعه رفسنجان با بیان این‌که بنده به جز دو دولت بنی‌صدر و مرحوم شهید رجایی با همه دولت‌ها کار کردم، ادامه داد: با دو دولت قبلی و فعلی در رفسنجان کار کردم و هر دو دولت کمال صمیمیت و همراهی را با بنده انجام دادند.
عسکری افزود: دلیل استعفای خود را نوشته‌ام و این است که پاسخ عملی مثبتی به اندیشه متعالی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب حضرت امام خامنه‌ای مبنی بر جوان‌گرایی و واگذاری مسئولیت‌ها به جوان‌تر‌ها است.
وی گفت: من سال ۱۳۶۴ از طرف امام راحل (ره) امام جمعه کوهبنان شدم و تاکنون ۳۹ سال امام جمعه بودم.
او توضیح داد: هم در جهاد سازندگی و در آموزش و پرورش کار کرده‌ام؛ مردم چه گناهی کرده اند که فردی که ۴۰ سال کار کرده را تحمل کنند؟ گفتیم جوانی سرحال بیاید؛ یکی از مخاطبان حرف آقاخودمان هستیم.
عسکری ادامه داد: قرار بود قضیه محرمانه بماند و امروز آقای محی‌الدینی در مهریز از مردم این شهر خداحافظی و هفته آینده در رفسنجان معارفه شوند، اما قضیه لو رفت.
او گفت: پس از اصرار و پافشاری مردم، بنده پذیرفتم در خدمت شما باشم؛ از لطف و صمیمیت و بنده نوازی مردم رفسنجان تشکر می‌کنم.

دیگر خبرها

  • دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی
  • تقدیر از مقاومت عراق، موضع کلمبیا و خیزش دانشجویان آمریکایی/ تاکید بر شکست قطعی هرگونه تجاوز احتمالی اشغالگران به رفح
  • زبانزد شدن تجمل‌گرایی اشرف خواهر شاه + عکس و سند
  • حمله مقاومت اسلامی عراق به اهدافی در عمق فلسطین اشغالی
  • واکنش بایدن به اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • دولت جمع‌گرا؛ مبنای اقتصاد دستوری
  • دیدنی های امروز؛ اعتراضات روز جهانی کارگر
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • اعتراضات روز کارگر و مخالفت با جنگ غزه در سراسر آلمان
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به یک هدف مهم در جولان اشغالی