Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که این روزها تورم روزافزون ناشی از جنگ اوکراین نارضایتی زیادی را در بین شهروندان آلمانی ایجاد کرده است، اپوزیسیون آلمان از جمله حزب چپ و حزب افراطی جایگزینی برای آلمان از تصمیمات خود برای کشاندن این نارضایتی‌ها به خیابان‌ها خبر داده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، این روزها تورم روزافزون ناشی از جنگ اوکراین در اروپا و همچنین آلمان نارضایتی های زیادی را در بین شهروندان ایجاد کرده و بسیاری مقامات نگران وقوع ناآرامی ها و آشوب های خیابانی در اعتراض به وضعیت موجود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تورم به صورت روزافزون تمایل آلمانی ها به خرید را کاهش می دهد. رئیس صندوق‌های پس‌انداز در آلمان هم این طور ارزیابی می کند که اکثر شهروندان آلمانی به‌دلیل تورم بی‌سابقه، به‌طور فزاینده‌ای به مرزهای مالی خود رسیدند و دیگر چیزی برای پس‌انداز ندارند.

در بانک‌های پس‌انداز پیش‌بینی می‌شود که وضعیت به‌ویژه در پاییز و زمستان برای افراد کم‌درآمد و با درآمد متوسط ​​بدتر شود.

نتایج نظرسنجی اخیر مؤسسه اینفراتست دیامپ به‌سفارش آ.ار.دی. آلمان هم نشان می‌دهد که اکثر قریب به اتفاق شهروندان آلمانی در مصرف انرژی و خرید روزانه خود صرفه‌جویی می‌کنند.

خانوارهای آلمانی پس از اعمال عوارضی که با هدف کمک به پوشش هزینه نیروگاه‌ها تعیین شد، ناچارند تقریباً 500 یورو (509 دلار) پول بیشتری در سال برای گاز پرداخت کنند.

اقتصاددانان هشدار دادند که این عوارض، به رشد تورم آلمان که بزرگترین اقتصاد اروپا به‌شمار می‌رود، شتاب خواهد بخشید. نرخ تورم این کشور اکنون به 8.5 درصد رسیده است.

"اولاف شولتز"، صدراعظم آلمان به شهروندان اطمینان داده است که در نتیجه عوارض گاز و افزایش قیمت انرژی آن‌ها را تنها نخواهد گذاشت.

با این همه نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می‌دهد که تنها تعداد کمی از شهروندان آلمانی به وعده‌های دولت مبنی بر کاهش بار مالی اضافی بر شهروندان، ناشی از افزایش قیمت انرژی اعتماد دارند.

در این شرایط مقامات دولتی آلمان از مسئله شورش های خیابانی پیامد افزایش نارضایتی ها در بین شهروندان هراسانند.

روزنامه پاسایر نویه پرسه در مطلبی نوشت: حالا در این شرایط حزب افراطی جایگزینی برای آلمان می خواهد اعتراضات خیابانی علیه سیاست های انرژی دولت را برپا کند.

این حزب افراطی در آلمان می خواهد اعتراض خود را علیه دولت فدرال از ماه آینده به خیابان ها بکشاند. تظاهرات برنامه ریزی شده قرار است به طور منظم در روزهای دوشنبه برگزار شود.

"تینو کروپالا"، رهبر حزب افراطی جایگزینی برای آلمان، روز سه‌شنبه در برلین اعلام کرد که می‌خواهد کمپینی را با شعار "اول کشور ما" در 8 سپتامبر آغاز کند که باید شامل تظاهرات خیابانی منظم باشد. خواسته های اصلی این کمپین پایان تحریم ها علیه روسیه و مبارزه با تورم است.

رئیس حزب افراطی "جایگزینی برای آلمان" هم اعلام کرد که یک پاییز داغ در پیش خواهد بود. وی تاکید کرد: دولت فدرال آلمان خودش آن را به آتش کشید. کروپالا همچنین گفت که حزب او همچنین به دنبال همبستگی با ابتکارات شهروندان خارج از این حزب در تجمعات خواهد بود. وی انتظار دارد تا زمستان ده ها هزار شرکت کننده به این تجمعات بپیوندند. وی تاکید کرد: این بسیج تازه شروع شده است.

کروپالا گفت که حزبش در نظر دارد روز دوشنبه را به عنوان روز هفتگی برای تجمعات اعتراضی آتی مد نظر قرار دهد. وی گفت: دوشنبه بعد از آخر هفته زمان خوبی برای دراز کردن پاهایتان است. دوشنبه روز خوبی است.

کروپالا به عنوان ویژگی منحصر به فرد حزب خود، بر نگرش طرفدار روسیه آن تأکید کرد. وی تاکید کرد که این حزب خواستار بهره برداری از خط لوله نورد استریم 2 دریای بالتیک است که به دلیل تحریم ها علیه روسیه مورد استفاده قرار نمی گیرد. وی رابرت هابک ، وزیر اقتصاد را متهم کرد که جنگ اقتصادی علیه روسیه به راه انداخته است که در درجه اول به اقتصاد آلمان آسیب می رساند و باعث فقیر شدن کشور می شود.

کروپالا گفت که او روسیه و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور را به عنوان تامین کنندگان گاز قابل اعتماد می داند. وی بر این عقیده است که به محض برداشته شدن تحریم ها، روسیه دوباره مثل همیشه گاز عرضه خواهد کرد.

کروپالا در این کنفرانس مطبوعاتی بارها آمریکا را متهم کرد که واقعاً از تحریم‌ها علیه روسیه سود می‌برد. رهبر این حزب گفت که حزب افراطی جایگزینی برای آلمان با کمپین پاییزی خود می خواهد نشان دهد که این جنگ اقتصادی به چه کسانی خدمت می کند. به گفته وی اضافه هزینه گاز در درجه اول به شرکت های انرژی آمریکایی کمک می کند تا سود خود را چند برابر کنند.

کروپالا تاکید کرد که شرکت های آمریکایی در ازای هر محموله نفتکش گاز مایع LNG از ایالات متحده 150 میلیون دلار درآمد دارند.

مارتین شیردوان، رئیس چپ های آلمان هم اخیرا اتهامات جدی علیه دولت ائتلافی آلمان وارد کرده است.

وی در سخنانی گفت: نارضایتی مردم به سرعت در حال افزایش و قابل لمس است. واکنش ها به فراخوان ما برای پاییز داغ و اعتراضات از تمام نقاط جمهوری می آید و بسیار دلگرم کننده است.

این مقام اپوزیسیون آلمان گفت: ما می‌خواهیم اعتراضات اجتماعی را به خیابان‌ها بیاوریم تا دولت فدرال را وادار کنیم تا برای اکثریت مردم سیاست‌گذاری کند و نه فقط برای عبور امن شرکت‌های بزرگ از بحران.

وی افزود: من بر این عقیده‌ام که چپ ها و جامعه مدنی فعال اکنون مسئولیت تاریخی دارند که با هم کار کنند تا اطمینان حاصل شود که اعتراض علیه عدم تعادل اجتماعی در آلمان هم گسترده و هم مترقی است.

شیردوان در ادامه گفت: توزیع عادلانه بار بحران یک موضوع بسیار محوری است، در غیر این صورت انسجام اجتماعی در جامعه در معرض تهدید قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در واقع، ائتلاف دولتی موسوم به چراغ راهنمایی در حال حاضر تبر به صلح اجتماعی - و در نتیجه ثبات دموکراسی ما به عنوان یک مجموعه می زند. شهروندانی که برای گرم کردن، پخت و پز و دوش گرفتن به گاز نیاز دارند، اکنون هزینه شرکت های بزرگ گاز را برای نجات می پردازند. این کاملا پوچ است. به جای عوارض گاز، ما به سقف قیمت گاز نیاز داریم، اما ائتلاف چراغ راهنمایی این را نمی‌خواهد. ممنوعیت قانونی قطع برق و گاز، به هر حال باید یک امر مسلم باشد.

وی همچنین گفت: تحریم‌ها در بخش نفت علیه روسیه - این تنها تحریم‌هایی هستند که در حال حاضر در بخش انرژی اعمال می‌شوند - طبیعتاً به این معنی است که در مناطق خاصی، به‌ویژه در شرق آلمان، پالایشگاه‌ها با مشکلات بزرگی مواجه می شوند. دولت فدرال هنوز پاسخ مناسبی در مورد اینکه آینده مردم مثلا مناطق شودت یا لونا چگونه خواهد بود، نداده است. به همین دلیل است که ما خواستار یک طرح تضمینی برای منطقه و ضمانت شغلی هستیم تا به مردم ساکن آنجا چشم اندازی برای آینده بدهیم.

این مقام اپوزیسیون در آلمان همچنین گفت: ما طرفی هستیم که از بحث و گفتگو لذت می بریم و در مورد بحران های زمانه علنا ​​با ما مذاکره می شود. اما کنگره حزب تصمیمات اساسی و راهبردی روشنی گرفته و ما موافقیم که اکنون زمان آن است که پاییز داغ اعتراضات علیه بی تفاوتی اجتماعی دولت فدرال را به خیابان ها بیاوریم.

افزایش چشمگیر آمار تلفات موج شدید گرما در آلماندولت آلمان نگران مضرات طرح عدم صدور روادید برای اتباع روسی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اخبار آلمان حزب افراطی جایگزینی برای آلمان شهروندان آلمانی خیابان ها دولت فدرال علیه روسیه تحریم ها آلمان هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۲۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرگیجه بزرگ!

«مقام‌های اسرائیلی و رسانه‌های متحدشان، بر این باورند که آنچه در قالب اعتراض علیه جنایات رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه در آمریکا و دیگر کشورهای جهان روی می‌دهد، اعتراضی علیه ایدئولوژی غیرانسانی صهیونیسم نیست بلکه باید آن را اعتراضی علیه آیین یهودیت دانست!»

به گزارش ایسنا، به نقل از الف، اعتراضات گسترده ضدصهیونیستی دانشجویی در آمریکا، دانشگاه های مختلف این کشور را در نوردیده و به یک سرگیجه بزرگ هم برای صهیونیست ها و هم دولتمردان آمریکایی تبدیل شده است. اعتراضاتی که در قالب آن ها جامعه دانشگاهی آمریکا علیه جنایات رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه خروش کرده و در عین حال خواستار پایان یافتن همکاری های نهادهای دانشگاهی و شرکت های تسلیحاتی آمریکایی با رژیم اشغالگر قدس نیز است. 

این اعتراضات به قدری عمیق و تاثیرگذار بوده که شاهدیم در فرانسه، ایتالیا و استرالیا نیز اعتراضاتی مشابه رخ داده و انتظار می رود که دامنه این اعتراضات گسترده تر هم شود. بیراه نیست اگر بگوییم که این اعتراضات تا حد زیادی هم رژیم صهیونیستی و هم دولت آمریکا را به اصطلاح آچمز کرده است. شاید دستپاچگی قابل توجه نظام حکمرانی در آمریکا در برخورد قهری و امنیتی با اعتراضات دانشگاهیان آمریکایی، عینی ترین جلوه از بن بست راهبردی حکمرانی آمریکایی را در قالب تحولات اخیر و جاری به نمایش بگذارد. 

با این همه، رژیم صهیونیستی نیز در مواجهه با آنچه در دانشگاه های آمریکا می گذرد و به یک جریان فراگیر بین المللی تبدیل شده، صورت هایی از دستپاچگی و البته پاسخ های کلیشه ای را به نمایش گذاشته است. در این رابطه، مقام های ارشد صهیونیست و جریان های رسانه ای متحد آن ها، دو اتهام عمده را علیه اعتراضات دانشجویی در آمریکا مطرح می کنند. 

اولا، آن ها همچون همیشه این اعتراضات را به تقویت جریان یهودی ستیزی در آمریکا و جهان نسبت می دهند. در حقیقت، مقام های اسرائیلی و رسانه های متحدشان، بر این باورند که آنچه در قالب اعتراض علیه جنایات رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه، در آمریکا و دیگر کشورهای جهان روی می دهد، اعتراضاتی علیه ایدئولوژی غیرانسانی صهیونیسم نیست بلکه باید آن را اعتراضی علیه آیین یهودیت دانست! روایتی که به هیچ عنوان درست نیست و سال هاست که صهیونیست ها از طریق همسان سازی خود با آیین یهودیت، به دنبال فرار از اعتراضات و انتقاداتی که علیه آن مطرح می شود، بوده اند و از این حربه برای مجازات و برخورد با منتقدان خود نیز استفاده های گسترده ای را انجام داده اند. جالب اینکه گروه های یهودی نیز در جریان اعتراضات دانشجویی در آمریکا حضور دارند و به صراحت تاکید می کنند، ماجرای آیین یهودیت با ایدئولوژی صهیونیستی کاملا متفاوت است و نباید این دو را یکی پنداشت. 

دوم اینکه رژیم اشغالگر قدس و جریان های رسانه ای متحد آن سعی داشته و دارند تا به هر طریق ممکن اعتراضات جاری در آمریکا را به اقدامات پشت پرده بازیگرانی نظیر ایران نسبت دهند. پیشتر نیز همین جریان‌ها، اعتراضات گسترده در پایتخت های مهم اروپایی در حمایت از ملت فلسطین را به اقدامات پشت پرده ایران نسبت می دادند. موضوعی که با واکنش قابل تامل مقام معظم رهبری همراه شد و ایشان به کنایه فرمودند که لابد بسیج لندن یا پاریس راهپیمایی ها در انگلیس و فرانسه در حمایت از ملت فلسطین را سازماندهی کرده اند. 

به طور کلی، آنچه واضح است، جریان های سیاسی و رسانه ای صهیونیست ها، به هر نحو ممکن سعی دارند از آنچه در قالب اعتراضات دانشجویان و اساتید در دانشگاه های مختلف آمریکا می گذرد، مشروعیت زدایی کنند و با روایت سازی و تحریف واقعیت ها، اصلِ ماجرا را به سمتی هدایت کنند که مطلوب خودشان است. این در حالی است که آگاهی نسل های جوان و تحصیلکرده و متنوع شدن منابع دریافت اخبار و روایت ها توسط افراد، تا حد زیادی سُست بودن بنیان های این دستورکارِ آن ها را به وضوح به نمایش گذاشته است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی «سفینة‌النجاة» منتشر شد
  • اعتراضات ضد اسرائیلی به دانشگاه برلین کشیده شد
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه النجاه
  • انتشار فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه النجاه
  • روایت سیاوش اردلان از حضور اپوزیسیون کنار نیروهای پلیس آمریکا برای سرکوب دانشجویان
  • آتش اعتراضات به المپیک در فرانسه
  • تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت
  • سرگیجه بزرگ!
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • اعتراضات روز کارگر و مخالفت با جنگ غزه در سراسر آلمان